Ela! Griekse Traiterie

Wees welkom! Dat is wat het Griekse Ela! betekent. Wees welkom in onze Griekse traiterie waar u zich heerlijk kunt genieten van allerlei Griekse delicatessen om mee te nemen of om direct op te eten.

Eind maart 2014 heb ik samen met Maria onze Griekse delicatessenwinkel geopend aan de Jan van Galenstraat. Je kunt er terecht voor biologische olijfolie, kruiden en thee, retsina en wijn maar ook voor maaltijden. Deze kun je afhalen of ter plekke nuttigen aan een van de gezellige tafeltjes in onze winkel.

Samen met mijn echtgenoot Dimitris heb ik zeventien jaar lang Traiterie Mitsos in de 2e Hugo de Grootstraat gerund. In 2010 hebben we dat helaas moeten verkopen in verband met de ziekte van Dimitris, die kort daarna overleed. Omdat koken mijn lust en mijn leven is wilde ik graag weer iets nieuws beginnen en besloot om samen met het nichtje van Dimitris, Maria, Ela! te openen.

Naast alle delicatessen koken we elke dag verse Griekse gerechten, wisselend met vis, lam, kalf, kip of varken. Daarnaast hebben wij elke dag ook een aantal verse vegetarische maaltijden in de vitrine.

We hopen u snel een keer te zien in onze winkel!

Ineke en Maria